دکتر محمد حسین زاده در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار کرد: به همت بازرسان واحد بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت این شهرستان از ابتدای امسال تاکنون ۸ هزار و ۳۹۳ مورد بازرسی از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی سطح شهرستان انجام شد که در این رابطه ۲ تن و ۵۰۰ کیلو گرم مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته کشف و ضبط شد و تعداد ۴۰ واحد متخلف به مراجع قضایی شهرستان معرفی شدند.
وی تعداد کارت های صادر شده بهداشتی را طی این مدت هزار و ۸۷۵ مورد اعلام کرد و گفت: طرح سلامت نوروزی واحد بهداشت محیط و حرفه ای این مدیریت در قالب ۴ اکیپ به صورت روزانه از اول اسفندماه آغاز و تا ۱۵ فروردین ماه ادامه خواهد داشت.
نظر شما